Huizenmarkt Buurmalsen e.o. in Zoelmond (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buurmalsen e.o.

Woningmarkt Buurmalsen e.o.

Buurmalsen e.o. is een buurt in de wijk Buurmalsen en plaats Zoelmond binnen de gemeente Buren. Deze buurt telt volgens het CBS 3.190 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buurmalsen e.o.. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 853.366 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 853.366
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Buurmalsen e.o.

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buurmalsen e.o. is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buurmalsen e.o. moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buurmalsen e.o..

Woningen recent verkocht in Buurmalsen e.o.

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buurmalsen e.o.. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buurmalsen e.o..

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buurmalsen e.o.. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Buurmalsen e.o.

In Buurmalsen e.o. wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buurmalsen e.o.

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buurmalsen e.o. (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buurmalsen e.o.
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buurmalsen e.o.

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buurmalsen e.o. vergeleken met de Buren en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Buurmalsen e.o. waar ligt dat?

Woningen te koop Buurmalsen e.o.

Wil je een huis kopen in Buurmalsen e.o.? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buurmalsen e.o. . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buurmalsen e.o. alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buurmalsen e.o..

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buurmalsen e.o..

Bekijk hier alle koopwoningen in Buurmalsen e.o.. Zoek je huurwoning in Buurmalsen e.o.? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buurmalsen e.o.

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buurmalsen e.o. is 2.645 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.223 euro).

Leeftijden Buurmalsen e.o.

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buurmalsen e.o. vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buurmalsen e.o.

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buurmalsen e.o.. De buurt zelf valt binnen de wijk Buurmalsen in de gemeente Buren.

Buurmalsen Tricht Tricht e.o. Buurmalsen e.o.