Huizenprijzen en de huizenmarkt Werkhoven in Werkhoven

Begrijp de huizenprijzen in Werkhoven Bunnik met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Werkhoven Bunnik

Werkhoven is een buurt in de wijk Werkhoven en plaats Werkhoven binnen de gemeente Bunnik. Deze buurt telt volgens het CBS 2.555 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 462.991 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 462.991
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Werkhoven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Werkhoven is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Werkhoven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Werkhoven.

Woningen recent verkocht in Werkhoven

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Werkhoven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Werkhoven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Werkhoven. Een eengezinswoning in Werkhoven komt het meest (79%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Werkhoven

In Werkhoven wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Werkhoven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Werkhoven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Werkhoven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Werkhoven vergeleken met de Bunnik en Nederland.

Huizenprijzen in Werkhoven Bunnik

Starterswoningen in Werkhoven Bunnik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Werkhoven Bunnik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Werkhoven Bunnik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Werkhoven Bunnik? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Werkhoven Bunnik

Wil je een huis kopen in Werkhoven Bunnik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Werkhoven Bunnik . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Werkhoven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Werkhoven.

Bekijk alle koopwoningen in Werkhoven Bunnik. Zoek je huurwoning in Werkhoven Bunnik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Werkhoven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Werkhoven is 3.814 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.760 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Werkhoven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Werkhoven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Werkhoven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Werkhoven. De buurt zelf valt binnen de wijk Werkhoven in de gemeente Bunnik.

Werkhoven Verspreide huizen van Werkhoven

Alle straten van Werkhoven

Werkhoven bestaat uit 32 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.