logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wapsum in Brummen

Begrijp de huizenprijzen in Wapsum Brummen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wapsum Brummen

Wapsum is een buurt in de wijk Brummen en plaats Brummen binnen de gemeente Brummen. Deze buurt telt volgens het CBS 8.425 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapsum.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Wapsum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wapsum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Wapsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wapsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wapsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Wapsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wapsum. Een landhuis in Wapsum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wapsum

In Wapsum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wapsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wapsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wapsum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wapsum vergeleken met de Brummen en Nederland.

Huizenprijzen in Wapsum Brummen

Starterswoningen in Wapsum Brummen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wapsum Brummen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wapsum Brummen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wapsum Brummen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wapsum Brummen

Wil je een huis kopen in Wapsum Brummen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wapsum Brummen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wapsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wapsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Wapsum Brummen.

Bekijk alle koopwoningen in Wapsum Brummen. Zoek je huurwoning in Wapsum Brummen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wapsum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wapsum is nog onbekend. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wapsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wapsum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wapsum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wapsum. De buurt zelf valt binnen de wijk Brummen in de gemeente Brummen.

Brummen Centrum Brummense Enk West Brummense Enk Oost De Pothof Koppelenburg Verspreide huizen Brummen Rhienderen Kern Rhienderen Noord Rhienderense Enk Elzenbos Hazenberg Verspreide huizen Rhienderen Rhienderense Broek Oeken kern Verspreide huizen Oeken Wapsum Voorstonden Cortenoever

Alle straten van Wapsum

Wapsum bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.