logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Vierakker in Vierakker

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst

Verspreide huizen Vierakker is een buurt in de wijk Vorden en plaats Vierakker binnen de gemeente Bronckhorst. Deze buurt telt volgens het CBS 8.210 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vierakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 925.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 925.000
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Vierakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Vierakker is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Vierakker

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vierakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Vierakker.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Vierakker. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Vierakker. Een woonboerderij in Verspreide huizen Vierakker komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Vierakker

In Verspreide huizen Vierakker wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Vierakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Vierakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Vierakker

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Vierakker vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst

Starterswoningen in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Vierakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Vierakker.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Vierakker Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Vierakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Vierakker is 3.163 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.571 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Vierakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Vierakker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Vierakker

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Vierakker. De buurt zelf valt binnen de wijk Vorden in de gemeente Bronckhorst.

Vorden Kranenburg Wichmond Verspreide huizen Vierakker Verspreide huizen Wichmond Verspreide huizen Linde, Mossel en Wildenborch Verspreide huizen Grote Veld Verspreide huizen Delden en Veldwijk

Alle straten van Verspreide huizen Vierakker

Verspreide huizen Vierakker bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.