Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boxtel

Begrijp de huizenprijzen in Boxtel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boxtel

Boxtel is een plaats in de gemeente Boxtel. Deze plaats telt volgens het CBS 30.665 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.546 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 110
Gemiddelde vraagprijs € 541.546
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Boxtel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boxtel is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boxtel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boxtel.

Woningen recent verkocht in Boxtel

Er zijn recent 110 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxtel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boxtel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boxtel. Een eengezinswoning in Boxtel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boxtel

In Boxtel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boxtel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boxtel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boxtel

Starterswoningen in Boxtel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boxtel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boxtel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boxtel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boxtel

Wil je een huis kopen in Boxtel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boxtel . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boxtel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boxtel.

Bekijk alle koopwoningen in Boxtel. Zoek je huurwoning in Boxtel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boxtel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boxtel is 3.572 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.186 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boxtel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boxtel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boxtel

Boxtel bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.