Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Beugen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Beugen

Een eerste blik op Verspreide huizen Beugen

Verspreide huizen Beugen is een buurt in de gemeente Boxmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 1.830 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beugen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 795.296 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 795.296
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Beugen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Beugen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Beugen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Beugen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Beugen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Beugen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Beugen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Beugen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Beugen komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Beugen

In Verspreide huizen Beugen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Beugen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Beugen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Beugen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Beugen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Beugen vergeleken met de Boxmeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Beugen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Beugen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Beugen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Beugen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Beugen.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Beugen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Beugen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Beugen

Starterswoningen in Verspreide huizen Beugen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Beugen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Beugen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Beugen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Beugen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Beugen is 3.530 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.662 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Beugen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Beugen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Beugen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Beugen. De buurt zelf valt binnen de wijk Beugen in de gemeente Boxmeer.

Beugen Centrum Verspreide huizen Beugen

Alle straten van Verspreide huizen Beugen

Verspreide huizen Beugen bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen