Alle woningmarktinfo Gemeente Boxmeer

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boxmeer

Een eerste blik op Boxmeer

Boxmeer is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 28.835 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 231 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Boxmeer. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 231
Gemiddelde vraagprijs € 455.297
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Boxmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boxmeer is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boxmeer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Boxmeer

Er zijn recent 231 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boxmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boxmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boxmeer. Een eengezinswoning in Boxmeer komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boxmeer

In Boxmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boxmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boxmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boxmeer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Boxmeer

Wil je een huis kopen in Boxmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boxmeer . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boxmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boxmeer.

Zoek je huurwoning in Boxmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Boxmeer.

Huizenprijzen in Boxmeer

Starterswoningen in Boxmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boxmeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boxmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boxmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boxmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boxmeer is 2.641 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.484 euro).

Leeftijden Boxmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boxmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Boxmeer

De gemeente Boxmeer telt 11 plaatsen.

Beugen Boxmeer Groeningen Holthees Maashees Oeffelt Overloon Rijkevoort Sambeek Vierlingsbeek Vortum-Mullem

Alle wijken van Boxmeer

Boxmeer bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen