Huizenmarkt Rijkevoort Centrum in Rijkevoort (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Rijkevoort Centrum

Woningmarkt Rijkevoort Centrum

Rijkevoort Centrum is een buurt in de wijk Rijkevoort en plaats Rijkevoort binnen de gemeente Boxmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 1.660 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijkevoort Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 566.090 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 566.090
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Rijkevoort Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijkevoort Centrum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijkevoort Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijkevoort Centrum.

Woningen recent verkocht in Rijkevoort Centrum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijkevoort Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijkevoort Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijkevoort Centrum. Een eengezinswoning in Rijkevoort Centrum komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijkevoort Centrum

In Rijkevoort Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijkevoort Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijkevoort Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Rijkevoort Centrum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Rijkevoort Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Rijkevoort Centrum vergeleken met de Boxmeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Rijkevoort Centrum waar ligt dat?

Woningen te koop Rijkevoort Centrum

Wil je een huis kopen in Rijkevoort Centrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijkevoort Centrum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijkevoort Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijkevoort Centrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Rijkevoort Centrum. Zoek je huurwoning in Rijkevoort Centrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Rijkevoort Centrum

Starterswoningen in Rijkevoort Centrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rijkevoort Centrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijkevoort Centrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Rijkevoort Centrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Rijkevoort Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijkevoort Centrum is 3.325 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.607 euro).

Leeftijden Rijkevoort Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijkevoort Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rijkevoort Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rijkevoort Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Rijkevoort in de gemeente Boxmeer.

Rijkevoort Centrum Verspreide huizen Rijkevoort