Huizenmarkt Verspreide huizen Ellertshaar in Ellertshaar (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Ellertshaar

Woningmarkt Verspreide huizen Ellertshaar

Verspreide huizen Ellertshaar is een buurt in de wijk Borger en plaats Ellertshaar binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze buurt telt volgens het CBS 4.925 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ellertshaar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 300.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 300.000
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Ellertshaar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Ellertshaar is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Ellertshaar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Ellertshaar.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Ellertshaar

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ellertshaar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Ellertshaar.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Ellertshaar. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Ellertshaar. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Ellertshaar komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Ellertshaar

In Verspreide huizen Ellertshaar wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Ellertshaar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Ellertshaar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Ellertshaar
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Ellertshaar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Ellertshaar vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Ellertshaar waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Ellertshaar

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Ellertshaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Ellertshaar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Ellertshaar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Ellertshaar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Ellertshaar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Ellertshaar. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Ellertshaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Ellertshaar

Starterswoningen in Verspreide huizen Ellertshaar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Ellertshaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Ellertshaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Ellertshaar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Ellertshaar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Ellertshaar is 5.263 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Ellertshaar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Ellertshaar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Ellertshaar

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Ellertshaar. De buurt zelf valt binnen de wijk Borger in de gemeente Borger-Odoorn.

Borger Westdorp Verspreide huizen Ellertshaar Verspreide huizen Westdorp Verspreide huizen Borger

Alle straten van Verspreide huizen Ellertshaar

Verspreide huizen Ellertshaar bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Ellertsweg