Huizenmarkt Venhorst in Venhorst (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Venhorst

Woningmarkt Venhorst

Venhorst is een wijk in de plaats Venhorst binnen de gemeente Boekel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.720 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 545.458 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 545.458
Percentage gezinnen met kinderen 51%

Verkoopduur woningen in Venhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venhorst is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Venhorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Venhorst

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venhorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venhorst. Een eengezinswoning in Venhorst komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venhorst

In Venhorst wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Venhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Venhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Venhorst
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Venhorst

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Venhorst vergeleken met de Boekel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Venhorst waar ligt dat?

Woningen te koop Venhorst

Wil je een huis kopen in Venhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venhorst . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venhorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Venhorst. Zoek je huurwoning in Venhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Venhorst

Starterswoningen in Venhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Venhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Venhorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Venhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venhorst is 3.304 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.890 euro).

Leeftijden Venhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Venhorst

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Venhorst? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Venhorst

Venhorst Verspreide huizen Venhorst