Alle woningmarktinfo Boekel in gemeente Boekel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Boekel

Een eerste blik op Boekel

Boekel is een plaats in de gemeente Boekel. Deze plaats telt volgens het CBS 10.495 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 444.299 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 444.299
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Boekel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boekel is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boekel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boekel.

Woningen recent verkocht in Boekel

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boekel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boekel. Een eengezinswoning in Boekel komt het meest (64%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boekel

In Boekel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Boekel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Boekel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boekel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Boekel

Wil je een huis kopen in Boekel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boekel . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boekel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boekel.

Zoek je huurwoning in Boekel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Boekel.

Huizenprijzen in Boekel

Starterswoningen in Boekel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boekel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boekel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boekel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boekel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boekel is 3.164 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.704 euro).

Leeftijden Boekel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boekel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Boekel

Boekel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen