logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Boekel

Begrijp de huizenprijzen in Boekel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Boekel

Boekel is een plaats in de gemeente Boekel. Deze plaats telt volgens het CBS 11.163 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 521.018 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 521.018
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Boekel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boekel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boekel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boekel.

Woningen recent verkocht in Boekel

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boekel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boekel. Een eengezinswoning in Boekel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boekel

In Boekel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boekel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boekel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Boekel

Starterswoningen in Boekel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boekel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boekel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Boekel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Boekel

Wil je een huis kopen in Boekel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boekel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boekel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boekel.

Bekijk alle koopwoningen in Boekel. Zoek je huurwoning in Boekel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boekel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boekel is 3.179 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.275 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boekel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boekel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Boekel

Boekel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.