Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Boekel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Boekel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Boekel

Boekel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 10.495 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 344.718.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 46
Gemiddelde vraagprijs € 513.749
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 344.718
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Boekel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boekel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boekel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boekel.

Woningen recent verkocht in Boekel

Er zijn recent 46 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boekel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boekel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boekel. Een eengezinswoning in Boekel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boekel

In Boekel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boekel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boekel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Boekel

Starterswoningen in gemeente Boekel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Boekel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Boekel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Boekel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Boekel

Wil je een huis kopen in gemeente Boekel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Boekel . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boekel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boekel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Boekel. Zoek je huurwoning in gemeente Boekel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Boekel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boekel is 3.183 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.329 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Boekel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boekel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Boekel

De gemeente Boekel telt 2 plaatsen.

Boekel Venhorst

Wijken van Boekel

Boekel bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.