Alle woningmarktinfo Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Een eerste blik op Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Verspreide huizen Arendnest-Zijp is een buurt in de gemeente Boekel. Deze buurt telt volgens het CBS 8.775 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Arendnest-Zijp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 462.013 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 462.013
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Arendnest-Zijp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Arendnest-Zijp.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Arendnest-Zijp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Arendnest-Zijp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Arendnest-Zijp komt het meest (86%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Arendnest-Zijp

In Verspreide huizen Arendnest-Zijp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Arendnest-Zijp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Arendnest-Zijp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Arendnest-Zijp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Arendnest-Zijp vergeleken met de Boekel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Arendnest-Zijp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Arendnest-Zijp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp.

Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Arendnest-Zijp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Starterswoningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Arendnest-Zijp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Arendnest-Zijp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Arendnest-Zijp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Arendnest-Zijp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Arendnest-Zijp is 2.939 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.041 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Arendnest-Zijp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Arendnest-Zijp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Arendnest-Zijp. De buurt zelf valt binnen de wijk Boekel in de gemeente Boekel.

Boekel Verspreide huizen Logt en Berkhoek Verspreide huizen Arendnest-Zijp Verspreide huizen Zandhoek en Peelstraat Verspreide huizen Molenwijk, Elzen en Neerbroek Verspreide huizen Bovenstehuis en Peelsehuis

Alle straten van Verspreide huizen Arendnest-Zijp

Verspreide huizen Arendnest-Zijp bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen