Huizenprijzen en de huizenmarkt Blaricum-Dorp in Blaricum

Begrijp de huizenprijzen in Blaricum-Dorp Blaricum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blaricum-Dorp Blaricum

Blaricum-Dorp is een buurt in de wijk Blaricum en plaats Blaricum binnen de gemeente Blaricum. Deze buurt telt volgens het CBS 10.795 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.686.794 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 1.686.794
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Blaricum-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blaricum-Dorp is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blaricum-Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blaricum-Dorp.

Woningen recent verkocht in Blaricum-Dorp

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blaricum-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blaricum-Dorp. Een villa in Blaricum-Dorp komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blaricum-Dorp

In Blaricum-Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blaricum-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blaricum-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blaricum-Dorp Blaricum

Starterswoningen in Blaricum-Dorp Blaricum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blaricum-Dorp Blaricum zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blaricum-Dorp Blaricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blaricum-Dorp Blaricum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blaricum-Dorp Blaricum

Wil je een huis kopen in Blaricum-Dorp Blaricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blaricum-Dorp Blaricum . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blaricum-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blaricum-Dorp.

Bekijk alle koopwoningen in Blaricum-Dorp Blaricum. Zoek je huurwoning in Blaricum-Dorp Blaricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blaricum-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blaricum-Dorp is 7.496 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (8.309 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blaricum-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blaricum-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Blaricum-Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Blaricum-Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Blaricum in de gemeente Blaricum.

Bijvanck Blaricum-Dorp Blaricummer Heide Blaricummermeent Crailo De Kampen Warandepark-De Eng

Alle straten van Blaricum-Dorp

Blaricum-Dorp bestaat uit 121 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.