Alle woningmarktinfo Blaricum-Dorp

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blaricum-Dorp

Een eerste blik op Blaricum-Dorp

Blaricum-Dorp is een buurt in de gemeente Blaricum. Deze buurt telt volgens het CBS 10.795 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.760.385 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 1.760.385
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Blaricum-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blaricum-Dorp is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blaricum-Dorp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blaricum-Dorp.

Woningen recent verkocht in Blaricum-Dorp

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blaricum-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blaricum-Dorp. Een villa in Blaricum-Dorp komt het meest (47%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blaricum-Dorp

In Blaricum-Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blaricum-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blaricum-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blaricum-Dorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Blaricum-Dorp

Wil je een huis kopen in Blaricum-Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blaricum-Dorp . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blaricum-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blaricum-Dorp.

Zoek je huurwoning in Blaricum-Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Blaricum-Dorp.

Huizenprijzen in Blaricum-Dorp

Starterswoningen in Blaricum-Dorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blaricum-Dorp zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blaricum-Dorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blaricum-Dorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blaricum-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blaricum-Dorp is 8.269 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (7.218 euro).

Leeftijden Blaricum-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blaricum-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Blaricum-Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Blaricum-Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Blaricum in de gemeente Blaricum.

Bijvanck Blaricum-Dorp Blaricummer Heide Blaricummermeent Crailo De Kampen Warandepark-De Eng

Alle straten van Blaricum-Dorp

Blaricum-Dorp bestaat uit 120 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen