logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Blaricum

Begrijp de huizenprijzen in Blaricum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Blaricum

Blaricum is een plaats in de gemeente Blaricum. Deze plaats telt volgens het CBS 12.490 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.424.397 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 83
Gemiddelde vraagprijs € 1.424.397
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Blaricum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blaricum is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blaricum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blaricum.

Woningen recent verkocht in Blaricum

Er zijn recent 83 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blaricum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blaricum. Een eengezinswoning in Blaricum komt het meest (48%) voor. Daarna komt een villa met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blaricum

In Blaricum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blaricum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blaricum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Blaricum

Starterswoningen in Blaricum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blaricum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blaricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Blaricum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Blaricum

Wil je een huis kopen in Blaricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blaricum . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blaricum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blaricum.

Bekijk alle koopwoningen in Blaricum. Zoek je huurwoning in Blaricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Blaricum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blaricum is 6.412 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (6.950 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Blaricum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blaricum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Blaricum

Blaricum bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Blaricum