De Huizenmarkt in Blaricum (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Blaricum

Woningmarkt Blaricum

Blaricum is een plaats in de gemeente Blaricum. Deze plaats telt volgens het CBS 10.795 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.437.544 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 69
Gemiddelde vraagprijs € 1.437.544
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Blaricum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blaricum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blaricum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blaricum.

Woningen recent verkocht in Blaricum

Er zijn recent 69 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blaricum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blaricum. Een eengezinswoning in Blaricum komt het meest (46%) voor. Daarna komt een villa met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blaricum

In Blaricum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Blaricum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Blaricum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blaricum
Binnenring: Nederland

Blaricum waar ligt dat?

Woningen te koop Blaricum

Wil je een huis kopen in Blaricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blaricum . Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blaricum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blaricum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Blaricum. Zoek je huurwoning in Blaricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Blaricum

Starterswoningen in Blaricum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blaricum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blaricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blaricum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blaricum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blaricum is 7.091 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (7.056 euro).

Leeftijden Blaricum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blaricum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blaricum

Blaricum bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Blaricum