Alle woningmarktinfo Blaricum in gemeente Blaricum

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Blaricum

Een eerste blik op Blaricum

Blaricum is een plaats in de gemeente Blaricum. Deze plaats telt volgens het CBS 10.795 inwoners. Momenteel staan er 69 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.459.451 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 69
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 1.459.451
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Blaricum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Blaricum is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Blaricum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Blaricum.

Woningen recent verkocht in Blaricum

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Blaricum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Blaricum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Blaricum. Een eengezinswoning in Blaricum komt het meest (47%) voor. Daarna komt een villa met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Blaricum

In Blaricum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Blaricum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Blaricum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Blaricum
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Blaricum

Wil je een huis kopen in Blaricum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Blaricum . Er staan momenteel 69 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Blaricum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Blaricum.

Zoek je huurwoning in Blaricum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Blaricum.

Huizenprijzen in Blaricum

Starterswoningen in Blaricum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Blaricum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Blaricum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Blaricum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Blaricum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Blaricum is 7.209 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.593 euro).

Leeftijden Blaricum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Blaricum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Blaricum

Blaricum bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
Blaricum
Instellingen zijn opgeslagen