Alle woningmarktinfo Hoogeloon

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoogeloon

Een eerste blik op Hoogeloon

Hoogeloon is een buurt in de gemeente Bladel. Deze buurt telt volgens het CBS 2.210 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 499.638 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 499.638
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Hoogeloon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogeloon is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogeloon kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoogeloon

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogeloon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogeloon.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogeloon. Een eengezinswoning in Hoogeloon komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogeloon

In Hoogeloon wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoogeloon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoogeloon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogeloon
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoogeloon

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoogeloon vergeleken met de Bladel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Hoogeloon

Wil je een huis kopen in Hoogeloon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogeloon . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogeloon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogeloon.

Zoek je huurwoning in Hoogeloon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoogeloon.

Huizenprijzen in Hoogeloon

Starterswoningen in Hoogeloon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogeloon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogeloon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogeloon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogeloon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogeloon is 3.798 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.235 euro).

Leeftijden Hoogeloon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogeloon vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoogeloon

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoogeloon. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogeloon in de gemeente Bladel.

Hoogeloon Hoogcasteren en omgeving Verspreide huizen Hoogeloon

Alle straten van Hoogeloon

Hoogeloon bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen