Huizenmarkt Beuningen-Hoeve-2 in Beuningen Gld (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beuningen-Hoeve-2

Woningmarkt Beuningen-Hoeve-2

Beuningen-Hoeve-2 is een buurt in de wijk Beuningen en plaats Beuningen Gld binnen de gemeente Beuningen. Deze buurt telt volgens het CBS 17.430 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen-Hoeve-2. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 323.316 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 323.316
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Beuningen-Hoeve-2

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beuningen-Hoeve-2 is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beuningen-Hoeve-2 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beuningen-Hoeve-2.

Woningen recent verkocht in Beuningen-Hoeve-2

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beuningen-Hoeve-2. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beuningen-Hoeve-2.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beuningen-Hoeve-2. Een eengezinswoning in Beuningen-Hoeve-2 komt het meest (98%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beuningen-Hoeve-2

In Beuningen-Hoeve-2 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beuningen-Hoeve-2

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beuningen-Hoeve-2 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beuningen-Hoeve-2
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beuningen-Hoeve-2

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beuningen-Hoeve-2 vergeleken met de Beuningen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Beuningen-Hoeve-2 waar ligt dat?

Woningen te koop Beuningen-Hoeve-2

Wil je een huis kopen in Beuningen-Hoeve-2? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beuningen-Hoeve-2 . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beuningen-Hoeve-2 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beuningen-Hoeve-2.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beuningen-Hoeve-2.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beuningen-Hoeve-2. Zoek je huurwoning in Beuningen-Hoeve-2? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beuningen-Hoeve-2

Starterswoningen in Beuningen-Hoeve-2 zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beuningen-Hoeve-2 zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beuningen-Hoeve-2 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beuningen-Hoeve-2? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beuningen-Hoeve-2

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beuningen-Hoeve-2 is 3.071 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.614 euro).

Leeftijden Beuningen-Hoeve-2

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beuningen-Hoeve-2 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beuningen-Hoeve-2

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beuningen-Hoeve-2. De buurt zelf valt binnen de wijk Beuningen in de gemeente Beuningen.

Beuningen-Buitengebied Noord Beuningen-Buitengebied Zuid Beuningen-Centrum Beuningen-Centrum Oost Beuningen-De Haaghe Beuningen-De Notenhof Beuningen-Duivenkamp Beuningen-De Linde Beuningen-Hoeve-1 Beuningen-Hoeve-2 Beuningen-Hoeve-3 Beuningen-De Hutgraaf Beuningen-Schoenaker Beuningen-Aalsterveld Beuningen-Olden Tempel Beuningen-Blanckenburgh Beuningen-Viermorgen Beuningen-Tinnegieter Beuningen-Den Balmerd Beuningen-Sportpark De Ooigraaf Beuningen-Heuve-1 Beuningen-Heuve-2 Beuningen-Heuve-3 Beuningen-Heuve-4 Beuningen-Beuningse Plas

Alle straten van Beuningen-Hoeve-2

Beuningen-Hoeve-2 bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.