Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergse Plaat in Bergen op Zoom

Begrijp de huizenprijzen in Bergse Plaat Bergen op Zoom met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergse Plaat Bergen op Zoom

Bergse Plaat is een buurt in de wijk Bergen op Zoom-West en plaats Bergen op Zoom binnen de gemeente Bergen op Zoom. Deze buurt telt volgens het CBS 9.050 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergse Plaat. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 404.996 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 404.996
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Bergse Plaat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergse Plaat is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergse Plaat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergse Plaat.

Woningen recent verkocht in Bergse Plaat

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergse Plaat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergse Plaat.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergse Plaat. Een eengezinswoning in Bergse Plaat komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergse Plaat

In Bergse Plaat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergse Plaat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergse Plaat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergse Plaat

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergse Plaat vergeleken met de Bergen op Zoom en Nederland.

Huizenprijzen in Bergse Plaat Bergen op Zoom

Starterswoningen in Bergse Plaat Bergen op Zoom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bergse Plaat Bergen op Zoom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergse Plaat Bergen op Zoom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergse Plaat Bergen op Zoom? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergse Plaat Bergen op Zoom

Wil je een huis kopen in Bergse Plaat Bergen op Zoom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergse Plaat Bergen op Zoom . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergse Plaat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergse Plaat.

Bekijk alle koopwoningen in Bergse Plaat Bergen op Zoom. Zoek je huurwoning in Bergse Plaat Bergen op Zoom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergse Plaat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergse Plaat is 3.141 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.097 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergse Plaat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergse Plaat vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bergse Plaat

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bergse Plaat. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergen op Zoom-West in de gemeente Bergen op Zoom.

Bergse Plaat De Markiezaten Schelde Vesting Waterfront-Industriegebied Augustapolder

Alle straten van Bergse Plaat

Bergse Plaat bestaat uit 94 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.