Buitengebied Stroe

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitengebied Stroe

Een eerste blik op Buitengebied Stroe

Buitengebied Stroe is een buurt in de gemeente Barneveld. Deze buurt telt volgens het CBS 1.600 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitengebied Stroe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 509.414 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 509.414
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Stroe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Stroe is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Stroe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Stroe

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Stroe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Stroe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Stroe. Een eengezinswoning in Buitengebied Stroe komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Stroe

In Buitengebied Stroe wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitengebied Stroe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitengebied Stroe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Stroe
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Stroe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Stroe vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Buitengebied Stroe

Wil je een huis kopen in Buitengebied Stroe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Stroe . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Stroe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Stroe.

Zoek je huurwoning in Buitengebied Stroe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitengebied Stroe.

Huizenprijzen in Buitengebied Stroe

Starterswoningen in Buitengebied Stroe zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Stroe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Stroe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Stroe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Stroe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Stroe is 4.488 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Buitengebied Stroe is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Buitengebied Stroe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Stroe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Stroe

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Stroe. De buurt zelf valt binnen de wijk Stroe in de gemeente Barneveld.

Buitengebied Stroe Stroe

Alle straten van Buitengebied Stroe

Buitengebied Stroe bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen