Alle woningmarktinfo Eemdal-Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Eemdal-Noord

Een eerste blik op Eemdal-Noord

Eemdal-Noord is een buurt in de gemeente Baarn. Deze buurt telt volgens het CBS 10.060 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Eemdal-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 393.307 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 393.307
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eemdal-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eemdal-Noord is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eemdal-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eemdal-Noord.

Woningen recent verkocht in Eemdal-Noord

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eemdal-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eemdal-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eemdal-Noord. Een eengezinswoning in Eemdal-Noord komt het meest (35%) voor. Daarna komt een galerijflat met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eemdal-Noord

In Eemdal-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Eemdal-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Eemdal-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eemdal-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Eemdal-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eemdal-Noord vergeleken met de Baarn en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Eemdal-Noord

Wil je een huis kopen in Eemdal-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eemdal-Noord . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eemdal-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eemdal-Noord.

Zoek je huurwoning in Eemdal-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Eemdal-Noord.

Huizenprijzen in Eemdal-Noord

Starterswoningen in Eemdal-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eemdal-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eemdal-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eemdal-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eemdal-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eemdal-Noord is 3.031 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.093 euro).

Leeftijden Eemdal-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eemdal-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Eemdal-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Eemdal-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Baarn-Noord, Eemdal en Eemland in de gemeente Baarn.

Componistenwijk Professorenwijk Staatsliedenwijk Schilderswijk Eemdal-Noord Eemdal-Zuid Eemland waaronder Eembrugge

Alle straten van Eemdal-Noord

Eemdal-Noord bestaat uit 26 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen