Alle woningmarktinfo Gemeente Appingedam

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Appingedam

Een eerste blik op Appingedam

Appingedam is een gemeente in de provincie Groningen. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.800 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 258.315
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Appingedam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Appingedam is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Appingedam kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Appingedam

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Appingedam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Appingedam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Appingedam. Een eengezinswoning in Appingedam komt het meest (63%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Appingedam

In Appingedam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Appingedam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Appingedam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Appingedam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Appingedam

Wil je een huis kopen in Appingedam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Appingedam . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Appingedam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Appingedam.

Zoek je huurwoning in Appingedam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Appingedam.

Huizenprijzen in Appingedam

Starterswoningen in Appingedam zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Appingedam zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Appingedam zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Appingedam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Appingedam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Appingedam is 2.183 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.763 euro).

Leeftijden Appingedam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Appingedam vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Appingedam

De gemeente Appingedam telt 1 plaats.

Appingedam

Alle wijken van Appingedam

Appingedam bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen