Alle woningmarktinfo Slotermeer-Zuidwest in Amsterdam

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Slotermeer-Zuidwest

Een eerste blik op Slotermeer-Zuidwest

Slotermeer-Zuidwest is een wijk in de gemeente Amsterdam. Deze wijk telt volgens het CBS 17.965 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Slotermeer-Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.191 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 109
Gemiddelde vraagprijs € 344.191
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Slotermeer-Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slotermeer-Zuidwest is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slotermeer-Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slotermeer-Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Slotermeer-Zuidwest

Er zijn recent 109 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slotermeer-Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slotermeer-Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slotermeer-Zuidwest. Een galerijflat in Slotermeer-Zuidwest komt het meest (52%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slotermeer-Zuidwest

In Slotermeer-Zuidwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Slotermeer-Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Slotermeer-Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slotermeer-Zuidwest
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Slotermeer-Zuidwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Slotermeer-Zuidwest vergeleken met de Amsterdam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Slotermeer-Zuidwest

Wil je een huis kopen in Slotermeer-Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slotermeer-Zuidwest . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slotermeer-Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slotermeer-Zuidwest.

Zoek je huurwoning in Slotermeer-Zuidwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Slotermeer-Zuidwest.

Huizenprijzen in Slotermeer-Zuidwest

Starterswoningen in Slotermeer-Zuidwest zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slotermeer-Zuidwest zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slotermeer-Zuidwest zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slotermeer-Zuidwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slotermeer-Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slotermeer-Zuidwest is 4.010 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.863 euro).

Leeftijden Slotermeer-Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slotermeer-Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Slotermeer-Zuidwest

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Slotermeer-Zuidwest? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Slotermeer-Zuidwest

Slotermeer Zuid Noordoever Sloterplas Buurt 4 Oost Buurt 5 Noord Sloterpark Buurt 5 Zuid

Instellingen zijn opgeslagen