Slotermeer Zuid

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Slotermeer Zuid

Een eerste blik op Slotermeer Zuid

Slotermeer Zuid is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 17.965 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Slotermeer Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 293.300 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 293.300
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Slotermeer Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slotermeer Zuid is 10 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slotermeer Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slotermeer Zuid.

Woningen recent verkocht in Slotermeer Zuid

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slotermeer Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slotermeer Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slotermeer Zuid. Een bovenwoning in Slotermeer Zuid komt het meest (42%) voor. Daarna komt een galerijflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slotermeer Zuid

In Slotermeer Zuid wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Slotermeer Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Slotermeer Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slotermeer Zuid
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Slotermeer Zuid

Wil je een huis kopen in Slotermeer Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slotermeer Zuid. Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slotermeer Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slotermeer Zuid.

Huizenprijzen in Slotermeer Zuid

Starterswoningen in Slotermeer Zuid zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Slotermeer Zuid zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slotermeer Zuid zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slotermeer Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slotermeer Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slotermeer Zuid is 3.875 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.766 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Slotermeer Zuid is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Slotermeer Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slotermeer Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Slotermeer Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Slotermeer Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Slotermeer-Zuidwest in de gemeente Amsterdam.

Slotermeer Zuid Noordoever Sloterplas Buurt 4 Oost Buurt 5 Noord Sloterpark Buurt 5 Zuid

Alle straten van Slotermeer Zuid

Slotermeer Zuid bestaat uit 40 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen