Alle woningmarktinfo Buitenveldert Zuidwest

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Buitenveldert Zuidwest

Een eerste blik op Buitenveldert Zuidwest

Buitenveldert Zuidwest is een buurt in de gemeente Amsterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 13.365 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Buitenveldert Zuidwest. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 652.849 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 51
Gemiddelde vraagprijs € 652.849
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Buitenveldert Zuidwest

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitenveldert Zuidwest is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitenveldert Zuidwest moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitenveldert Zuidwest.

Woningen recent verkocht in Buitenveldert Zuidwest

Er zijn recent 51 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitenveldert Zuidwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitenveldert Zuidwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitenveldert Zuidwest. Een bovenwoning in Buitenveldert Zuidwest komt het meest (39%) voor. Daarna komt een galerijflat met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitenveldert Zuidwest

In Buitenveldert Zuidwest wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Buitenveldert Zuidwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Buitenveldert Zuidwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitenveldert Zuidwest
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Buitenveldert Zuidwest

Wil je een huis kopen in Buitenveldert Zuidwest? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitenveldert Zuidwest . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitenveldert Zuidwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitenveldert Zuidwest.

Zoek je huurwoning in Buitenveldert Zuidwest? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Buitenveldert Zuidwest.

Huizenprijzen in Buitenveldert Zuidwest

Starterswoningen in Buitenveldert Zuidwest zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitenveldert Zuidwest zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitenveldert Zuidwest zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitenveldert Zuidwest? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitenveldert Zuidwest

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitenveldert Zuidwest is 5.201 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.210 euro).

Leeftijden Buitenveldert Zuidwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitenveldert Zuidwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitenveldert Zuidwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitenveldert Zuidwest. De buurt zelf valt binnen de wijk Buitenveldert-West in de gemeente Amsterdam.

Gelderlandpleinbuurt Buitenveldert Midden Zuid Buitenveldert Zuidwest Amsterdamse Bos Buitenveldert West Midden Zuiderhof

Alle straten van Buitenveldert Zuidwest

Buitenveldert Zuidwest bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen