Alle woningmarktinfo Elsrijk West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Elsrijk West

Een eerste blik op Elsrijk West

Elsrijk West is een buurt in de gemeente Amstelveen. Deze buurt telt volgens het CBS 11.205 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsrijk West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 921.899 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 921.899
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Elsrijk West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsrijk West is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsrijk West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Elsrijk West.

Woningen recent verkocht in Elsrijk West

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsrijk West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsrijk West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsrijk West. Een eengezinswoning in Elsrijk West komt het meest (45%) voor. Daarna komt een maisonnette met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsrijk West

In Elsrijk West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Elsrijk West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Elsrijk West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elsrijk West
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Elsrijk West

Wil je een huis kopen in Elsrijk West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsrijk West . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsrijk West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsrijk West.

Zoek je huurwoning in Elsrijk West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Elsrijk West.

Huizenprijzen in Elsrijk West

Starterswoningen in Elsrijk West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Elsrijk West zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsrijk West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elsrijk West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elsrijk West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsrijk West is 7.335 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (6.937 euro).

Leeftijden Elsrijk West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsrijk West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Elsrijk West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Elsrijk West. De buurt zelf valt binnen de wijk Elsrijk in de gemeente Amstelveen.

Elsrijk West Kruiskerkbuurt Vredeveldbuurt Elsrijk Oost

Alle straten van Elsrijk West

Elsrijk West bestaat uit 29 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen