Huizenmarkt De Bik in Hoogland (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Bik

Woningmarkt De Bik

De Bik is een buurt in de wijk Hoogland en plaats Hoogland binnen de gemeente Amersfoort. Deze buurt telt volgens het CBS 9.910 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.541 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 458.541
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in De Bik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Bik is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Bik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Bik.

Woningen recent verkocht in De Bik

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Bik.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Bik. Een eengezinswoning in De Bik komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Bik

In De Bik wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Bik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Bik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Bik
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Bik

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Bik vergeleken met de Amersfoort en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Bik waar ligt dat?

Woningen te koop De Bik

Wil je een huis kopen in De Bik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Bik . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Bik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Bik.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Bik. Zoek je huurwoning in De Bik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Bik

Starterswoningen in De Bik zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Bik zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Bik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Bik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Bik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Bik is 4.105 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro).

Leeftijden De Bik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Bik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Bik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Bik. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoogland in de gemeente Amersfoort.

De Ham Langenoord Bieshaar-Noord Bieshaar-Zuid De Bik De Brinken De Biezen

Alle straten van De Bik

De Bik bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.