Verspreide huizen Bavel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Bavel

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Een eerste blik op Verspreide huizen Bavel

Verspreide huizen Bavel is een buurt in de gemeente Alphen-Chaam. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen Bavel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 754.448 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 754.448

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bavel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bavel is 128 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bavel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bavel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bavel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bavel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bavel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bavel. Een woonboerderij in Verspreide huizen Bavel komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Bavel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Bavel vergeleken met de Alphen-Chaam en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Verspreide huizen Bavel

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bavel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bavel. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bavel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bavel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Bavel.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bavel

Starterswoningen in Verspreide huizen Bavel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bavel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bavel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Bavel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Bavel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bavel is 3.136 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Verspreide huizen Bavel is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bavel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bavel. De buurt zelf valt binnen de wijk Verspreide huizen in de gemeente Alphen-Chaam.

Verspreide huizen Bavel

Alle straten van Verspreide huizen Bavel

Verspreide huizen Bavel bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen