logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordoost Alphen in Alphen

Begrijp de huizenprijzen in Noordoost Alphen Alphen-Chaam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordoost Alphen Alphen-Chaam

Noordoost Alphen is een buurt in de wijk Alphen en plaats Alphen binnen de gemeente Alphen-Chaam. Deze buurt telt volgens het CBS 4.340 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoost Alphen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 463.530 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 463.530
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noordoost Alphen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordoost Alphen is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordoost Alphen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordoost Alphen.

Woningen recent verkocht in Noordoost Alphen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoost Alphen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordoost Alphen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordoost Alphen. Een eengezinswoning in Noordoost Alphen komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordoost Alphen

In Noordoost Alphen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordoost Alphen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordoost Alphen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noordoost Alphen Alphen-Chaam

Starterswoningen in Noordoost Alphen Alphen-Chaam zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Noordoost Alphen Alphen-Chaam zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordoost Alphen Alphen-Chaam zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordoost Alphen Alphen-Chaam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordoost Alphen Alphen-Chaam

Wil je een huis kopen in Noordoost Alphen Alphen-Chaam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordoost Alphen Alphen-Chaam . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordoost Alphen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordoost Alphen.

Bekijk alle koopwoningen in Noordoost Alphen Alphen-Chaam. Zoek je huurwoning in Noordoost Alphen Alphen-Chaam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordoost Alphen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordoost Alphen is 3.866 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordoost Alphen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordoost Alphen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Noordoost Alphen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Noordoost Alphen. De buurt zelf valt binnen de wijk Alphen in de gemeente Alphen-Chaam.

Chaam Noordwest Alphen Zuidoost Alphen Zuidwest Alphen Bedrijventerrein Alphen 't Zand Noordoost Alphen Buitengebied Alphen Verspreide huizen in het Noordoosten Verspreide huizen in het Zuidwesten

Alle straten van Noordoost Alphen

Noordoost Alphen bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.