Huizenprijzen en de huizenmarkt Rhynenburch in Hazerswoude-Rijndijk

Begrijp de huizenprijzen in Rhynenburch Alphen aan den Rijn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rhynenburch Alphen aan den Rijn

Rhynenburch is een buurt in de wijk Hazerswoude-Rijndijk en plaats Hazerswoude-Rijndijk binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Deze buurt telt volgens het CBS 5.390 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhynenburch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 344.919 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 344.919
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rhynenburch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rhynenburch is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rhynenburch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rhynenburch.

Woningen recent verkocht in Rhynenburch

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rhynenburch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rhynenburch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rhynenburch. Een eengezinswoning in Rhynenburch komt het meest (37%) voor. Daarna komt een galerijflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rhynenburch

In Rhynenburch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rhynenburch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rhynenburch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rhynenburch Alphen aan den Rijn

Starterswoningen in Rhynenburch Alphen aan den Rijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rhynenburch Alphen aan den Rijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rhynenburch Alphen aan den Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rhynenburch Alphen aan den Rijn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rhynenburch Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Rhynenburch Alphen aan den Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rhynenburch Alphen aan den Rijn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rhynenburch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rhynenburch.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rhynenburch Alphen aan den Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Rhynenburch Alphen aan den Rijn. Zoek je huurwoning in Rhynenburch Alphen aan den Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rhynenburch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rhynenburch is 3.791 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.542 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rhynenburch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rhynenburch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Rhynenburch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Rhynenburch. De buurt zelf valt binnen de wijk Hazerswoude-Rijndijk in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Rijndijk Rhynenburch Zonneveld Buitengebied Hazerswoude-Rijndijk

Alle straten van Rhynenburch

Rhynenburch bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.