logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum in Aalsmeer

Begrijp de huizenprijzen in Centrum Aalsmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum Aalsmeer

Centrum is een buurt in de wijk Aalsmeer en plaats Aalsmeer binnen de gemeente Aalsmeer. Deze buurt telt volgens het CBS 13.395 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 666.683 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 666.683
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum.

Woningen recent verkocht in Centrum

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum. Een galerijflat in Centrum komt het meest (34%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum

In Centrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum vergeleken met de Aalsmeer en Nederland.

Huizenprijzen in Centrum Aalsmeer

Starterswoningen in Centrum Aalsmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum Aalsmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum Aalsmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Centrum Aalsmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Centrum Aalsmeer

Wil je een huis kopen in Centrum Aalsmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum Aalsmeer . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum Aalsmeer. Zoek je huurwoning in Centrum Aalsmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum is 5.210 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (5.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum. De buurt zelf valt binnen de wijk Aalsmeer in de gemeente Aalsmeer.

Centrum Stommeer Hornmeer Uiterweg

Alle straten van Centrum

Centrum bestaat uit 41 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.