Huizenprijzen en de huizenmarkt Gasselternijveenschemond in Gasselternijveenschemond

Begrijp de huizenprijzen in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze

Gasselternijveenschemond is een buurt in de wijk Gasselternijveenschemond en plaats Gasselternijveenschemond binnen de gemeente Aa en Hunze. Deze buurt telt volgens het CBS 665 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 515.464 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 515.464
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Gasselternijveenschemond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gasselternijveenschemond is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gasselternijveenschemond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gasselternijveenschemond.

Woningen recent verkocht in Gasselternijveenschemond

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gasselternijveenschemond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gasselternijveenschemond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gasselternijveenschemond. Een eengezinswoning in Gasselternijveenschemond komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gasselternijveenschemond

In Gasselternijveenschemond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gasselternijveenschemond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gasselternijveenschemond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gasselternijveenschemond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gasselternijveenschemond vergeleken met de Aa en Hunze en Nederland.

Huizenprijzen in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze

Starterswoningen in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gasselternijveenschemond Aa en Hunze

Wil je een huis kopen in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gasselternijveenschemond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gasselternijveenschemond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze.

Bekijk alle koopwoningen in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze. Zoek je huurwoning in Gasselternijveenschemond Aa en Hunze? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gasselternijveenschemond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gasselternijveenschemond is 2.301 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.788 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gasselternijveenschemond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gasselternijveenschemond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gasselternijveenschemond

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gasselternijveenschemond. De buurt zelf valt binnen de wijk Gasselternijveenschemond in de gemeente Aa en Hunze.

Gasselternijveenschemond Gasselterboerveenschemond Verspreide huizen Gasselternijveenschemond

Alle straten van Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.