logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Enter

Begrijp de huizenprijzen in Enter met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Enter

Enter is een plaats in de gemeente Wierden. Deze plaats telt volgens het CBS 24.862 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enter. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 565.279
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Enter

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Enter is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Enter moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Enter.

Woningen recent verkocht in Enter

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Enter. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Enter.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Enter. Een eengezinswoning in Enter komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Enter

In Enter wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Enter

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Enter (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Enter

Starterswoningen in Enter zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Enter zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Enter zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Enter? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Enter

Wil je een huis kopen in Enter? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Enter . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Enter alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Enter.

Bekijk alle koopwoningen in Enter. Zoek je huurwoning in Enter? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Enter

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Enter is 3.382 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.143 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Enter

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Enter vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Enter

Enter bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.