Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driebergen-Rijsenburg

Begrijp de huizenprijzen in Driebergen-Rijsenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg is een plaats in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Deze plaats telt volgens het CBS 35.825 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebergen-Rijsenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 656.092 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 656.092
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Driebergen-Rijsenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driebergen-Rijsenburg is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driebergen-Rijsenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driebergen-Rijsenburg.

Woningen recent verkocht in Driebergen-Rijsenburg

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebergen-Rijsenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driebergen-Rijsenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driebergen-Rijsenburg. Een eengezinswoning in Driebergen-Rijsenburg komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driebergen-Rijsenburg

In Driebergen-Rijsenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driebergen-Rijsenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driebergen-Rijsenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driebergen-Rijsenburg

Starterswoningen in Driebergen-Rijsenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Driebergen-Rijsenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driebergen-Rijsenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driebergen-Rijsenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driebergen-Rijsenburg

Wil je een huis kopen in Driebergen-Rijsenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driebergen-Rijsenburg . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driebergen-Rijsenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driebergen-Rijsenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Driebergen-Rijsenburg. Zoek je huurwoning in Driebergen-Rijsenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driebergen-Rijsenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driebergen-Rijsenburg is 5.044 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.712 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driebergen-Rijsenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driebergen-Rijsenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driebergen-Rijsenburg

Driebergen-Rijsenburg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.