De Huizenmarkt in Drachten-Azeven (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drachten-Azeven

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Drachten-Azeven

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drachten-Azeven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drachten-Azeven.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drachten-Azeven. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Drachten-Azeven

In Drachten-Azeven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drachten-Azeven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drachten-Azeven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drachten-Azeven
Binnenring: Nederland

Drachten-Azeven waar ligt dat?

Woningen te koop Drachten-Azeven

Wil je een huis kopen in Drachten-Azeven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drachten-Azeven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drachten-Azeven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drachten-Azeven.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drachten-Azeven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drachten-Azeven. Zoek je huurwoning in Drachten-Azeven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Drachten-Azeven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drachten-Azeven vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Drachten-Azeven

Drachten-Azeven bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.