logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Diepenheim

Begrijp de huizenprijzen in Diepenheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Diepenheim

Diepenheim is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 35.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diepenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 590.544 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 590.544
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Diepenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diepenheim is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diepenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diepenheim.

Woningen recent verkocht in Diepenheim

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diepenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diepenheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diepenheim. Een eengezinswoning in Diepenheim komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diepenheim

In Diepenheim wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diepenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diepenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Diepenheim

Starterswoningen in Diepenheim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Diepenheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diepenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Diepenheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Diepenheim

Wil je een huis kopen in Diepenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diepenheim . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diepenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diepenheim.

Bekijk alle koopwoningen in Diepenheim. Zoek je huurwoning in Diepenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Diepenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diepenheim is 2.694 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.322 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Diepenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diepenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Diepenheim

Diepenheim bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.