De Huizenmarkt in Diepenheim (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Diepenheim

Woningmarkt Diepenheim

Diepenheim is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 34.950 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diepenheim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.032 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 641.032
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Diepenheim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Diepenheim is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Diepenheim moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Diepenheim.

Woningen recent verkocht in Diepenheim

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Diepenheim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Diepenheim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Diepenheim. Een eengezinswoning in Diepenheim komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Diepenheim

In Diepenheim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Diepenheim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Diepenheim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Diepenheim
Binnenring: Nederland

Diepenheim waar ligt dat?

Woningen te koop Diepenheim

Wil je een huis kopen in Diepenheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Diepenheim . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Diepenheim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Diepenheim.

Bekijk hier alle koopwoningen in Diepenheim. Zoek je huurwoning in Diepenheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Diepenheim

Starterswoningen in Diepenheim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Diepenheim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Diepenheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Diepenheim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Diepenheim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Diepenheim is 3.369 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.402 euro).

Leeftijden Diepenheim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Diepenheim vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Diepenheim

Diepenheim bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.