Huizenprijzen en de huizenmarkt in De Veenhoop

Begrijp de huizenprijzen in De Veenhoop met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Veenhoop

De Veenhoop is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Veenhoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 531.624 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 531.624
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Veenhoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Veenhoop is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Veenhoop kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Veenhoop

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Veenhoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Veenhoop.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Veenhoop. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Veenhoop. Een eengezinswoning in De Veenhoop komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Veenhoop

In De Veenhoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Veenhoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Veenhoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in De Veenhoop

Starterswoningen in De Veenhoop zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Veenhoop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Veenhoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Veenhoop? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Veenhoop

Wil je een huis kopen in De Veenhoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Veenhoop . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Veenhoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Veenhoop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Veenhoop.

Bekijk alle koopwoningen in De Veenhoop. Zoek je huurwoning in De Veenhoop? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Veenhoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Veenhoop is 2.989 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.192 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Veenhoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Veenhoop vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van De Veenhoop

De Veenhoop bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.