De Veenhoop in de gemeente Smallingerland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Veenhoop

Een eerste blik op De Veenhoop

De Veenhoop is een plaats in de gemeente Smallingerland. Deze plaats telt volgens het CBS 55.885 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in De Veenhoop. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 445.094 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 445.094
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in De Veenhoop

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Veenhoop is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in De Veenhoop kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Veenhoop

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Veenhoop. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Veenhoop.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Veenhoop. Een eengezinswoning in De Veenhoop komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Veenhoop

In De Veenhoop wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Veenhoop

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Veenhoop (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Veenhoop
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in De Veenhoop

Wil je een huis kopen in De Veenhoop? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Veenhoop. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Veenhoop alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Veenhoop.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Veenhoop.

Huizenprijzen in De Veenhoop

Starterswoningen in De Veenhoop zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Veenhoop zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Veenhoop zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Veenhoop? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Veenhoop

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Veenhoop is 1.970 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in De Veenhoop is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden De Veenhoop

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Veenhoop vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Veenhoop

De Veenhoop bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen