Alle woningmarktinfo De Hoeve in gemeente Weststellingwerf

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Hoeve

Een eerste blik op De Hoeve

De Hoeve is een plaats in de gemeente Weststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.715 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hoeve. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 687.302 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 687.302
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in De Hoeve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Hoeve is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Hoeve moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Hoeve.

Woningen recent verkocht in De Hoeve

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Hoeve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Hoeve.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Hoeve. Een eengezinswoning in De Hoeve komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Hoeve

In De Hoeve wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Hoeve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Hoeve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Hoeve
Binnenring: Nederland

De Hoeve waar ligt dat?

Woningen te koop in De Hoeve

Wil je een huis kopen in De Hoeve? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Hoeve . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Hoeve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Hoeve.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Hoeve. Zoek je huurwoning in De Hoeve? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Hoeve

Starterswoningen in De Hoeve zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Hoeve zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Hoeve zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Hoeve? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Hoeve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Hoeve is 5.671 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.393 euro).

Leeftijden De Hoeve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Hoeve vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van De Hoeve

De Hoeve bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.