logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Cothen

Begrijp de huizenprijzen in Cothen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cothen

Cothen is een plaats in de gemeente Wijk bij Duurstede. Deze plaats telt volgens het CBS 23.995 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cothen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 606.138 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 606.138
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cothen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cothen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cothen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cothen.

Woningen recent verkocht in Cothen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cothen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cothen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cothen. Een eengezinswoning in Cothen komt het meest (77%) voor. Daarna komt een villa met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cothen

In Cothen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cothen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cothen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Cothen

Starterswoningen in Cothen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cothen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cothen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cothen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cothen

Wil je een huis kopen in Cothen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cothen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cothen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cothen.

Bekijk alle koopwoningen in Cothen. Zoek je huurwoning in Cothen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cothen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cothen is 3.769 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.465 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cothen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cothen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Cothen

Cothen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.