De Huizenmarkt in Capelle aan den IJssel (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Capelle aan den IJssel

Woningmarkt Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een plaats in de gemeente Capelle aan den IJssel. Deze plaats telt volgens het CBS 66.840 inwoners. Momenteel staan er 258 woningen te koop en zijn er recent 583 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Capelle aan den IJssel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 415.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 258
Woningen recent verkocht 583
Gemiddelde vraagprijs € 415.317
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Capelle aan den IJssel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Capelle aan den IJssel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Capelle aan den IJssel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Capelle aan den IJssel.

Woningen recent verkocht in Capelle aan den IJssel

Er zijn recent 583 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Capelle aan den IJssel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Capelle aan den IJssel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Capelle aan den IJssel. Een portiekflat in Capelle aan den IJssel komt het meest (38%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Capelle aan den IJssel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Capelle aan den IJssel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Capelle aan den IJssel
Binnenring: Nederland

Capelle aan den IJssel waar ligt dat?

Woningen te koop Capelle aan den IJssel

Wil je een huis kopen in Capelle aan den IJssel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Capelle aan den IJssel . Er staan momenteel 258 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Capelle aan den IJssel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Capelle aan den IJssel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Capelle aan den IJssel. Zoek je huurwoning in Capelle aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Capelle aan den IJssel

Starterswoningen in Capelle aan den IJssel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Capelle aan den IJssel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Capelle aan den IJssel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Capelle aan den IJssel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Capelle aan den IJssel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Capelle aan den IJssel is 3.542 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.446 euro).

Leeftijden Capelle aan den IJssel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Capelle aan den IJssel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.