Huizenmarkt Meester van der Meerstraat en omgeving in Bruchterveld (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Meester van der Meerstraat

Woningmarkt Meester van der Meerstraat

Meester van der Meerstraat is een straat in de plaats Bruchterveld binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meester van der Meerstraat in Bruchterveld. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 597.222
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Meester van der Meerstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meester van der Meerstraat is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meester van der Meerstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Meester van der Meerstraat.

Woningen recent verkocht in Meester van der Meerstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meester van der Meerstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meester van der Meerstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Meester van der Meerstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Meester van der Meerstraat

In Meester van der Meerstraat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meester van der Meerstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meester van der Meerstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Meester van der Meerstraat
Binnenring: Nederland

Meester van der Meerstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Meester van der Meerstraat

Wil je een huis kopen in Meester van der Meerstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meester van der Meerstraat . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meester van der Meerstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meester van der Meerstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Meester van der Meerstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Meester van der Meerstraat. Zoek je huurwoning in Meester van der Meerstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Meester van der Meerstraat

Starterswoningen in Meester van der Meerstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Meester van der Meerstraat zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meester van der Meerstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Meester van der Meerstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Meester van der Meerstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meester van der Meerstraat is 3.804 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro).

Leeftijden Meester van der Meerstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meester van der Meerstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Meester van der Meerstraat in Bruchterveld

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Meester van der Meerstraat te Bruchterveld.

Adres Postcode Status
Meester van der Meerstraat 19 7695 SV Niet beschikbaar
Meester van der Meerstraat 15 7695 SV Niet beschikbaar
Meester van der Meerstraat 13 7695 SV Niet beschikbaar