Huizenprijzen en de huizenmarkt in Broekland

Begrijp de huizenprijzen in Broekland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Broekland

Broekland is een plaats in de gemeente Raalte. Deze plaats telt volgens het CBS 37.145 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 329.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 329.725
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Broekland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekland is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Broekland.

Woningen recent verkocht in Broekland

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekland. Een eengezinswoning in Broekland komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekland

In Broekland wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Broekland

Starterswoningen in Broekland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Broekland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Broekland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Broekland

Wil je een huis kopen in Broekland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekland.

Bekijk alle koopwoningen in Broekland. Zoek je huurwoning in Broekland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Broekland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekland is 2.946 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.531 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Broekland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Broekland

Broekland bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.