De Huizenmarkt in Bornerbroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bornerbroek

Woningmarkt Bornerbroek

Bornerbroek is een plaats in de gemeente Almelo. Deze plaats telt volgens het CBS 71.790 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bornerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.132 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 426.132
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bornerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bornerbroek is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bornerbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bornerbroek

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bornerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bornerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bornerbroek. Een eengezinswoning in Bornerbroek komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bornerbroek

In Bornerbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bornerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bornerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bornerbroek
Binnenring: Nederland

Bornerbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Bornerbroek

Wil je een huis kopen in Bornerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bornerbroek . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bornerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bornerbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bornerbroek. Zoek je huurwoning in Bornerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bornerbroek

Starterswoningen in Bornerbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bornerbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bornerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bornerbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bornerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bornerbroek is 3.373 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.889 euro).

Leeftijden Bornerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bornerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bornerbroek

Bornerbroek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.