logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bornerbroek

Begrijp de huizenprijzen in Bornerbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bornerbroek

Bornerbroek is een plaats in de gemeente Almelo. Deze plaats telt volgens het CBS 73.949 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bornerbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 516.832 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 516.832
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bornerbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bornerbroek is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bornerbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bornerbroek.

Woningen recent verkocht in Bornerbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bornerbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bornerbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bornerbroek. Een eengezinswoning in Bornerbroek komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bornerbroek

In Bornerbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bornerbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bornerbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bornerbroek

Starterswoningen in Bornerbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bornerbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bornerbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bornerbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bornerbroek

Wil je een huis kopen in Bornerbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bornerbroek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bornerbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bornerbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Bornerbroek. Zoek je huurwoning in Bornerbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bornerbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bornerbroek is 3.591 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.258 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bornerbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bornerbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bornerbroek

Bornerbroek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.