logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Veldsestraat in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Veldsestraat te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Veldsestraat te Bergharen

Veldsestraat is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veldsestraat in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Veldsestraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veldsestraat is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veldsestraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veldsestraat.

Woningen recent verkocht in Veldsestraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veldsestraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veldsestraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Veldsestraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veldsestraat. Een eengezinswoning in Veldsestraat komt het meest (56%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veldsestraat

In Veldsestraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Veldsestraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Veldsestraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Veldsestraat te Bergharen

Starterswoningen in Veldsestraat te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Veldsestraat te Bergharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veldsestraat te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Veldsestraat te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Veldsestraat te Bergharen

Wil je een huis kopen in Veldsestraat te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veldsestraat te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veldsestraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veldsestraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Veldsestraat te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Veldsestraat te Bergharen. Zoek je huurwoning in Veldsestraat te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Veldsestraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veldsestraat is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Veldsestraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veldsestraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Veldsestraat in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Veldsestraat te Bergharen.

Adres Postcode Status
Veldsestraat 2 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 5 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 6 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 7 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 10 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 12 6617 AA Nog niet te koop
Veldsestraat 3 6617 AA Nog niet te koop