logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Distelstraat in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Distelstraat te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Distelstraat te Bergharen

Distelstraat is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Distelstraat in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Distelstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Distelstraat is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Distelstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Distelstraat.

Woningen recent verkocht in Distelstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Distelstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Distelstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Distelstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Distelstraat

In Distelstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Distelstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Distelstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Distelstraat te Bergharen

Starterswoningen in Distelstraat te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Distelstraat te Bergharen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Distelstraat te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Distelstraat te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Distelstraat te Bergharen

Wil je een huis kopen in Distelstraat te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Distelstraat te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Distelstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Distelstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Distelstraat te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Distelstraat te Bergharen. Zoek je huurwoning in Distelstraat te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Distelstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Distelstraat is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Distelstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Distelstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Distelstraat in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Distelstraat te Bergharen.

Adres Postcode Status
Distelstraat 1 6617 CC Nog niet te koop
Distelstraat 2 6617 CC Nog niet te koop
Distelstraat 3 6617 CC Nog niet te koop
Distelstraat 4 6617 CC Nog niet te koop
Distelstraat 6 6617 CC Nog niet te koop
Distelstraat 8 6617 CC Nog niet te koop