logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bosweg in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Bosweg te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bosweg te Bergharen

Bosweg is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosweg in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Bosweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bosweg is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bosweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bosweg.

Woningen recent verkocht in Bosweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bosweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bosweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bosweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bosweg

In Bosweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bosweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bosweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bosweg te Bergharen

Starterswoningen in Bosweg te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bosweg te Bergharen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bosweg te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bosweg te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bosweg te Bergharen

Wil je een huis kopen in Bosweg te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bosweg te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bosweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bosweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bosweg te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Bosweg te Bergharen. Zoek je huurwoning in Bosweg te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bosweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bosweg is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bosweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bosweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Bosweg in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Bosweg te Bergharen.

Adres Postcode Status
Bosweg 2 6617 BJ Nog niet te koop