logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Akkerstraat in Bergharen

Begrijp de huizenprijzen in Akkerstraat te Bergharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Akkerstraat te Bergharen

Akkerstraat is een straat in de plaats Bergharen binnen de gemeente Wijchen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akkerstraat in Bergharen. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.786
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Akkerstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Akkerstraat is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Akkerstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Akkerstraat.

Woningen recent verkocht in Akkerstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Akkerstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Akkerstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Akkerstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Akkerstraat

In Akkerstraat wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Akkerstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Akkerstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Akkerstraat te Bergharen

Starterswoningen in Akkerstraat te Bergharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Akkerstraat te Bergharen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Akkerstraat te Bergharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Akkerstraat te Bergharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Akkerstraat te Bergharen

Wil je een huis kopen in Akkerstraat te Bergharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Akkerstraat te Bergharen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Akkerstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Akkerstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Akkerstraat te Bergharen.

Bekijk alle koopwoningen in Akkerstraat te Bergharen. Zoek je huurwoning in Akkerstraat te Bergharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Akkerstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Akkerstraat is 4.010 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Akkerstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Akkerstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Akkerstraat in Bergharen

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Akkerstraat te Bergharen.

Adres Postcode Status
Akkerstraat 2 6617 BA Nog niet te koop
Akkerstraat 4 6617 BA Nog niet te koop
Akkerstraat 6 6617 BA Nog niet te koop
Akkerstraat 8 6617 BA Nog niet te koop