logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Benningbroek

Begrijp de huizenprijzen in Benningbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Benningbroek

Benningbroek is een plaats in de gemeente Medemblik. Deze plaats telt volgens het CBS 46.031 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benningbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 529.494 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 529.494
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Benningbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Benningbroek is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Benningbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Benningbroek.

Woningen recent verkocht in Benningbroek

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Benningbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Benningbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Benningbroek. Een eengezinswoning in Benningbroek komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Benningbroek

In Benningbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Benningbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Benningbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Benningbroek

Starterswoningen in Benningbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Benningbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Benningbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Benningbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Benningbroek

Wil je een huis kopen in Benningbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Benningbroek . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Benningbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Benningbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Benningbroek. Zoek je huurwoning in Benningbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Benningbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Benningbroek is 3.325 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.753 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Benningbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Benningbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Benningbroek

Benningbroek bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.