logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Thelen Haagweg in Banholt

Begrijp de huizenprijzen in Thelen Haagweg te Banholt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Thelen Haagweg te Banholt

Thelen Haagweg is een straat in de plaats Banholt binnen de gemeente Eijsden-Margraten . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Thelen Haagweg in Banholt. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 402.509
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Thelen Haagweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Thelen Haagweg is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Thelen Haagweg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Thelen Haagweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Thelen Haagweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Thelen Haagweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Thelen Haagweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Thelen Haagweg

In Thelen Haagweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Thelen Haagweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Thelen Haagweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Thelen Haagweg te Banholt

Starterswoningen in Thelen Haagweg te Banholt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Thelen Haagweg te Banholt zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Thelen Haagweg te Banholt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Thelen Haagweg te Banholt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Thelen Haagweg te Banholt

Wil je een huis kopen in Thelen Haagweg te Banholt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Thelen Haagweg te Banholt . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Thelen Haagweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Thelen Haagweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Thelen Haagweg te Banholt.

Bekijk alle koopwoningen in Thelen Haagweg te Banholt. Zoek je huurwoning in Thelen Haagweg te Banholt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Thelen Haagweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Thelen Haagweg is 1.701 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.992 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Thelen Haagweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Thelen Haagweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Thelen Haagweg in Banholt

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Thelen Haagweg te Banholt.

Adres Postcode Status
Thelen Haagweg 3 6262 NS Niet beschikbaar