logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ambt Delden

Begrijp de huizenprijzen in Ambt Delden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ambt Delden

Ambt Delden is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 35.455 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ambt Delden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 808.925 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 808.925
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Ambt Delden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ambt Delden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ambt Delden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ambt Delden.

Woningen recent verkocht in Ambt Delden

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ambt Delden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ambt Delden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ambt Delden. Een woonboerderij in Ambt Delden komt het meest (36%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 34% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ambt Delden

In Ambt Delden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ambt Delden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ambt Delden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ambt Delden

Starterswoningen in Ambt Delden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ambt Delden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ambt Delden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ambt Delden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ambt Delden

Wil je een huis kopen in Ambt Delden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ambt Delden . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ambt Delden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ambt Delden.

Bekijk alle koopwoningen in Ambt Delden. Zoek je huurwoning in Ambt Delden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ambt Delden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ambt Delden is 7.433 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.204 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ambt Delden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ambt Delden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ambt Delden

Ambt Delden bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.