Huizenmarkt Alexander Bellstraat en omgeving in Almere (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Alexander Bellstraat

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Alexander Bellstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alexander Bellstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alexander Bellstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alexander Bellstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alexander Bellstraat. Een bungalow in Alexander Bellstraat komt het meest (100%) voor.

Alexander Bellstraat waar ligt dat?

Woningen te koop Alexander Bellstraat

Wil je een huis kopen in Alexander Bellstraat? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alexander Bellstraat . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Alexander Bellstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alexander Bellstraat.

Bekijk hier alle koopwoningen in Alexander Bellstraat. Zoek je huurwoning in Alexander Bellstraat? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Alexander Bellstraat

Starterswoningen in Alexander Bellstraat zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alexander Bellstraat zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alexander Bellstraat zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alexander Bellstraat? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Alle woningen van Alexander Bellstraat in Almere

Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Alexander Bellstraat te Almere.

Adres Postcode Status
Alexander Bellstraat 27 1349 DX Te koop
Alexander Bellstraat 15 1349 DX Niet beschikbaar
Alexander Bellstraat 7 1349 DX Niet beschikbaar